Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.
 
Utbildningen är för dig som vill prova på att ge och få massage. Syftet är att efter utbildningen ha kännedom om hur man mjukar upp stelhet i muskler och hur man får en bättre återhämtning efter träning.
 
På senare år har frågan om den kvinnliga fysiologin och träning lyfts oftare, med studier som undersöker inte bara menscykelns påverkan på prestationsförmågan, utan också vilken effekt preventivmedel ger på träningen.
 
Vi inleder med föreläsaren Jenny Hedlund. Därefter delar vi upp oss i mindre grupper, med blandade idrotter, för att diskutera, hur kan vi utveckla samarbetet.
 
Vi vill påminna om att det är dags att redovisa till SISU. Sista dag att redovisa 2018 års verksamhet är 15 januari.
 
I många föreningar finns det entusiaster som drivs av att hjälpa människor. Bertil Konradsson i lilla Öje är en sådan person. I vinter fortsätter hans idoga arbete att få ut människor till Öje Winter Arena.
 
- Hur ska vi förhålla oss till kost och frågor runt kost som påverkar en individs utveckling? - Hur kan vi jobba förebyggande mot ätstörningar? - Hur påverkar våra värderingar och vårt ledarskap hur vi hanterar frågor och beteenden kring kost?
 
Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
En storsatsning på idrott och friluftsliv genomförs i Snöå. Det är Dala-Järna IK som bestämt sig för att sätta ännu mera fart på invånarna genom att rusta upp och bygga nytt.
 

God Jul & Gott Nytt År

(2018-12-21 10:40)
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna vill önska God Jul och Gott Nytt År samt passa på att tacka för året som gått.
 
Arbetet med att starta Fritidsbanker fortsätter i Dalarna. Förutom att vi finns på tre platser, visar allt fler kommuner intresse. Mora, Gagnef och Säter är några platser där kommunen jobbar med frågan.
 
En del barn och unga har diagnoser som Autism eller ADHD, andra har ingen diagnos men ställer stora krav på verksamheten ändå.
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Administration.
 
Tillsammans med Dalarnas Fotbollförbund, Dalakuben och Borlänge Kommun utbildar vi kvinnliga ledare som fotbollstränare för att kunna skapa trygga mötesplatser för tjejer, både på och utanför fotbollsplanen, för att stärka tjejers självkänsla!
 

 

DalaDubbeln

 sisu

SPONSORHUSET

Gräsroten

 

 

 

 

Postadress:
Korsnäs IF OK - Orientering
Jonsson, Stjärnvägen 45
79143 Falun

Kontakt:
Tel: 0706419599
E-post: info@kifok.se

Se all info