Nyheter från DOF - Korsnäs IF OK - Orientering - IdrottOnline Klubb

Nyheter från DOF

Den 11:e deltävlingen avgjordes på Tunas medeldistans. Elsa Brandt, DGoIF tog sin första delseger i D14. Klara Andersson, DGoIF tog sin första OL-delseger i D16. H16 vanns av Mattias Östberg St Tuna och i H14 vann Joel Golsäter, Korsnäs.

VIKTIGT om USM-resan

(2018-08-10 15:09)
Alla Dalarnas USM-deltagare ska gå in i Eventor och anmäla sig till de individuella tävlingarna senast tisdag 15/8. Alla ska även maila kansliet och meddela var de kliver på tåget och vilken specialkost som ev behövs.

Nu är cuperna uppdaterade efter sommarens deltävlingar.

Dalarna ställer upp med 4 lag i årets Bagheerastafett som går av stapeln lördag 21 juli i samband med invigningen av O-Ringen i Örnsköldsvik.

Den 8:e deltävlingen i Dalacupen och Dalarnas juniorcup avgjordes i måndags i Idre.

Seger i Venlakavlen

(2018-06-19 13:37)
När helgens Venlakavle och Jukolakavle avgjordes i Hollola utanför Lahits slutade det med en överlägsen seger i Venlakavlen för Stora Tuna OK:s damer.

Fortsatt kamp i cuperna

(2018-06-19 13:17)

DM i PreO

(2018-06-08 13:22)
Dalarnas DM i PreO avgörs 20 juli i samband med DM Hälsingland.

Kampen om Mellanskogs DM-priser för HD17-21 startade i samband med DM Sprint i helgen. Även Dalacupen och Dalarnas Juniorcup hade deltävlingar i sina cuper.

För att öka intresset för DM-stafetten har vi beslutat att ändra klassindelningen i ett par klasser.

EM-silver till Sverige

(2018-05-13 14:46)
Emil Svensk ingick i det svenska silverlaget. Grattis!

När EM avslutades gick segern i damklassen till Sveriges Tove Alexandersson. Grattis!

Lördag 19 maj kl 14.15 - ca 15.45, efter IFK Moras tävling, inbjuder DOFu Dalarnas ungdomsledare till en träff i Hemusgården, Mora.

24 november arrangerar DOF årets Dalaoffensivendag i Falun.

webb_umforening_bla_genomskinlig

Dala-Dubbeln