Nyheter från DOF

DOF inbjuder till 13 olika utbildningar i samarbete med RF Sisu Dalarna. Ta chansen att lära dig något nytt, eller fördjupa dig i ett eller flera områden. Du hinner med flera kurser under helgen!

1:a deltävlingen i cuperna kommer att äga rum 12 januari på IFK Mora OK:s SkidO, långdistans.

Ungdomar - 12 år och juniorer 17-20 år inbjudes att delta på SkidO-läger i Grönklitt 8-10 januari

“För glimrande guldregn i en serie bragder, med total kontroll i avgörande lägen”

Om Du tycker att Tove Alexandersson ska vinna Jerringpriset så rösta!

Tankar o idéer om SkidO

(2019-11-26 15:22)
Martin Hammarberg, skidO-ansvarig i distriktet presenterade resultatet av enkäten om SkidO i Dalarna som han tidigare skickat ut. Nybildade SK Smalspåret kan hjälpa Dalaklubbarna med arrangemang, tips och idéer.

Dalarnas Orienteringsförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna arrangerar en utbildningshelg med totalt 13 utbildningar att välja på!

Viktigt att ni läser PM inför träningen på Dalaoffensiven. Sprid till era kompisar!

Kvarglömt från ZOO-resan

(2019-11-15 10:37)
Några få kvarglömda grejor finns hos Malin Widelund. malin.widelund@gmail.com

16 deltagare och 2 ledare från DOF deltog. Man gick igenom digital ritning med GPS-stöd. Både teori och praktik ingick.

1-2 februari får alla ungdomar och juniorer födda 2000-2007 chansen att åka och springa inomhusorientering i Stockholm. Ta chansen, det är jättehäftigt!

Två fullproppade bussar kommer att åka mot Borås 8 november med ett gäng OL-sugna ungdomar och ledare. Program här nedanför

Jury till DalaDubbeln

(2019-10-15 14:48)
Årets jury består av: Erik Sand Västerbergslagens OL, Anna Mårsell Stora Tuna OK och Madeleine Allmungs Leksands OK.

23 november går Dalaoffensiven av stapeln på Moskogen i Leksand. Vi erbjuder OL-träning, Fungerande ledarteam del 2, Tävl konferens, MTBO-konferens, Mental styrka samt Träningssamarbete mellan Dalaklubbarna.

DalaDubbeln

sisu