Hoppa till sidans innehåll

Vansbro Årets TC den 4 juni


Tidig morgon, samling vid gruvan 07.45. Om det inte hade varit så att Maud lovat fin karta och fin terräng så kanske man hade legat kvar i sängen. Nu var det bara att ta sig de 10 milen till Vansbro.

I dag blev vi 6 KIF:are som drog iväg.

Framme vid TC så mötte oss förmodligen årets bästa TC, eller arena som vissa envisas med att kalla vårt tävlingcenter. Arenan i dag var för mig en vacker badplats med bryggor, hopptorn, omklädningsrum och toaletter. Dessutom fanns det en kiosk som jag inte vet om det gick att köpa något ur, men det stod åtminstone en kaffetermos framme. Gröna fina gräsmattor med bänkar som avslutades med en skön sandstrand ner mot sjön. Vattnet var varmare än temperaturen i luften så många passade på att bada efter avslutad runda.

När det gällde Mauds löfte så var det fin terräng utan stenar och ris samt en mycket bra karta.

Banläggaren hade försökt att få till lite klurigheter men på denna stigrika och öppna skog så blir kontrollpunkterna ändå lätta. Allt detta syns tydligt i bomfrekvensen och på kilometertiderna.

Efter några svåra och steniga veteranorienteringar så kändes det ändå skönt för eget självförtroende att få springa en bana med relativt bra kilometertider och bomfritt. 

Totalt så var vi 92 som sprang och trivdes.

Resultatet finns här.

Tryggves och min löpning på bana 1 ser du här.

Ändra storlek med + och - tangenterna. Tryck på c tangenten om du vill att kartan skall centreras runt löpet. 


Uppdaterad: 16 DEC 2013 12:18 Skribent: Hans Kruskopf

 sisu

SPONSORHUSET

Gräsroten

 

 

Postadress:
Korsnäs IF OK - Orientering
Jonsson, Stjärnvägen 45
79143 Falun

Kontakt:
Tel: 0706419599
E-post: familjen.jungaker@ho...

Se all info