Hoppa till sidans innehåll

Nya gropjaktenSamling vid Falu gruva. Fyra i bilen blev vi. Den mörkröda Volvon sköt fart och passerade de flesta mot Borlänge. I Grådarondellen ökade centrifugalkraften några snäpp och man var glad för säkra dörrar.Strax var vi vid Morbyvallen, veteranorienteringens vagga.  

Alla var redan där och två P-vakter mötte. En sa stopp och var nöjd och vi klev ur. Den andre sa fram till märket och vi klev i. Tryggve körde fram ett par decimeter och Swensson var nöjd. 

Sörgårds-solen sken, arrangemanget fungerade fint som det brukar och duscharna var varma till siste man. Korven och lotterna var också med.

Banorna var som vanligt goda men något tungsprungna, Inga utförsbackar att vila i. Grävda gropar är ju favoritkontroller och det finns ju många sådana. Som fd militär vet man ju, men inte alltid var. Fem av nio på min bana.

När man skulle läsa resultat fick man snällt vänta bakom den stora grillbänken till bröderna Nyström blev hämtade för hemfärd till Grängesberg. Jag läste Stig Bleckur som etta i H3 därför, men Meit sa`, gå närmare, nu när du kan. 

När mackorna var slut så kom vår förare på att han inte stämplat ut. Han var först nöjd med resultatremsan, den dosan satt ju inbjudande. Innanför var själva utstämplingen, som nu följde.

Vilken vårtisdag! 180 deltog och från Korsnäs IF OK var vi tio ”nöjda” och två felstämpling.

Var det en grop? 

Sten    

Korsnäs IF   

 

Klubbresultat 

 

Samtliga resultat finns här.  

 

 

 

Bennys och Hasses löp finns på 2Drerun.

Tryck på minus för att förminska skalan.

Tryck på C för att följa löpet.

Tryggves löp finns också på bana 1 även fast han sprang på bana 2.

Bana 2 finns längst ner på denna sida.

 

Uppdaterad: 25 FEB 2015 16:48 Skribent: Sten Bergman

Postadress:
Korsnäs IF OK - Orientering
Jonsson, Stjärnvägen 45
79143 Falun

Kontakt:
Tel: 0706419599
E-post: This is a mailto link

Se all info