Nyheter från DOF

Alla ungdomar, juniorer och seniorer är välkomna att komma och träna och sedan har vi prisutdelning för alla fina dalaframgångar under året.

Anmälan öppnar söndag 12 december kl 12.12 så anmäl Dig direkt då i startgrupp 3! Vi åker buss på lördag morgon, tävlar, bor på Scandic. På söndagen så tävlar vi igen och åker hemåt Dalarna efter förhoppningsvis 2 roliga dagar.

Äntligen är det dags för den efterlängtade sprinthelgen för alla ungdomar och juniorer!

Ta chansen och nominera era duktiga medlemmar

Segerlaget bestod av Tilda Östberg, Viktor Svensk, Emil Svensk och Tove Alexandersson.

Två SM-guld till Dalarna när Sprinten avgjordes. Albin Gezelius IFK Mora OK vann H18 och Isac von Krusenstierna OK Kåre H21. Grattis!

I lördags avgjordes Dalarnas juniorcup och Dalacupen.

Lördag 9 oktober inbjuder DOF och RF SISU idrottsutbildarna till en kartrevideringskurs i Falun. Joel Börjesson är kursledare och kursen innefattar både teori inomhus och praktiska övningar ute.

Dalarna tog 2 guld i helgen. Elsa Brandt, Domnarvet vann USM-sprinten i D16 och Viktor Svensk, St Tuna SM Lång i H20. Eskil Kinneberg, Kåre blev 2:a och Emil Svensk, St Tuna 3:a i H20. Kajsa Risby tog en bronspeng i D21. GRATTIS!

Anmälningstiden förlängs till måndag 6 september kl 20.00 då Eventor ligger nere.

Du hittar aktuell poängställning i Dalacupen och Dalarnas Juniorcup här nedan och slutställningen i Mellanskogs DM-pris för juniorer och seniorer

Du hittar PM för helgen i Eventor under klubbaktiviteter. Går inte att ladda upp filer på hemsidan tyvärr.

Skräddarbacksskolans skol-IF och Stora Tuna OK inbjuder till Skol-DM för årskurserna 4-9.

Alla Dalajuniorer är välkomna att uppleva denna orienteringshelg med andra tevliga orienterare. Vi erbjuder er boende i stugor vid Leksands strand, lunch, tacobuffé och frukost.

Snart är det dags för juniorernas resa till Världscupen i Idre och publiktävlingarna där. Du hittar PM för resan här nedanför.

sisu

SPONSORHUSET