Nyheter från DOF

25 mars hade DOF virtuellt möte tillsammans med ett 20-tal av dalaklubbarna med diskussioner om hur vi ska kunna orientera i vår.

Med anledning av Coronaviruset så är samtliga Dala Veteran-OL i april inställda.

Vi bjuder in representanter för distriktets föreningar till ett möte (virtuellt och på plats) för att diskutera rådande läge och orientering i Dalarna.

P g a Coronaviruset och RF-SISUS beslut byter vi lokal på några av utbildningarna.

Nu finns verksamhetsberättelsen för 2019 att ladda ner.

27-28 mars arrangerar Avesta OK läger för alla ungdomar 13-16 år.

12 februari är sista anmälningsdag till Barn- och ungdomsstränarutbildningarna i Borlänge 13-15 mars. Läs mer i inbjudan här nedanför. (Övriga utbildningar har 1 mars som sista anmälningsdag)

Onsdag 11 mars äger DOF:s årsmöte rum på Pelle Bergs Backe 3 i Falun.

Skogens och Idrottsgalans drottning: Tove Alexandersson

OBS! Avreseplats i Falun är Lugnetvägen 1!! En full dubbeldäckarbuss åker mot Stockholm Indoor 1 februari med en massa tävlingssugna ungdomar o juniorer.

SkidO-SM är flyttat från Sollefteå till Älvdalen nästa helg. I samband med detta arrangeras även publiktävlingar. Lördagens medeldistans ingår i Dalacupen och Dalarnas Juniorcup.

Om det är några ungdomar o juniorer som missat att anmäla sig till vår resa till Stockholm Indoor så går det bra att hänga med men man får springa Öppen klass. Anmälan till Gunilla ALLRA SENAST tisdag 14 januari kl 14.00. Först till kvarn (8 platser)

DOF inbjuder till olika utbildningar i samarbete med RF SISU Dalarna. Ta chansen att lära dig något nytt, eller fördjupa dig i ett eller flera områden. Du hinner med flera kurser under helgen!

1:a deltävlingen i cuperna kommer att äga rum 12 januari på IFK Mora OK:s SkidO, långdistans.

DalaDubbeln

sisu